Logo Bakryk Zorgbakkerij

Recensies

Jelle werkt al 19 jaar bij OlmenEs, als bakker en werkleider. Juist deze combinatie maakt Jelle tot een bijzondere medewerker. Vanuit de natuurlijke rust en voorspelbaarheid voor de client maakt hij het contact en is hij in staat de bewoners met een verstandelijke beperking het bakkersvak te leren en zich te ontwikkelen, binnen ieders individuele mogelijkheden.

Jelle beheerst zowel het vakmanschap van een goed zorgverlener als ook het ambachtelijk bakkersvak. Een prachtige combinatie!!

Rob de Breij Directeur/Bestuurder OlmenEs

Als ouders van een kind met een beperking hebben wij regelmatig contact gehad met Jelle van de Woude, tijdens o.a. zorgplanbesprekingen. Wij hebben Jelle leren kennen als een open en eerlijk persoon, met veel zelfinzicht. Altijd bereid om te kijken hoe je met elkaar tot een oplossing kan komen. Zijn manier van omgang met ons kind √©n ons als ouders is zeer waardevol geweest! Jelle, dankjewel voor de jaren dat je Lieke hebt begeleid in al haar goede en moeilijke tijden! We zullen je zeker missen, maar wensen jou ook alle succes toe, in je eigen ondernemingūüćÄ

Wilma en Jan Ouders van...

Jelle staat bekend als de goedlachse bakker van OlmenEs met een hart van goud. In de omgang met de bewoners en in de samenwerking met ouders en collega’s is Jelle iemand die bekend staat als een open en eerlijke man. Het is prettig om met Jelle samen te werken, er is altijd ruimte voor gesprek en het is voor Jelle belangrijk om samen om de mensen heen te staan. Jelle ziet de mens als individu en kijkt hoe hij de eigenwaarde van de mens kan ondersteunen en versterken daarnaast berust Jelle ook over de kwaliteit om zichzelf en zijn eigen handelen te reflecteren en staat hij altijd open voor feedback.

Anja van der Heide Persoonlijk begeleider